ASSALAMMUALAIKUM..WELCOME TO MY BLOG!.I'M JUST A SIMPLE PERSON WHO ALWAYS TRYING TO IMPROVE MYSELF..IN ORDER TO SEARCHING THE BLESSING OF ALLAH...IT'S ALL ABOUT MY STORY, MY LIFE, MY WORLD!..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 7 May 2013

PINDAH RUMAH - PART 2

Alhamdulillahhhhhhhh...

Syukur ke hadrat Allah S.W.T. Akhirnya aku dan suami tercinta dah selamat pindah ke rumah baru kami di Damansara. Penat kemas2 barang and setting ape yang patut. And bape kali ulang alik pegi kedai perabot and Home Deco untuk usha brg2 perhiasan rumah baru kami.

Buat mase ni, aku and hubby dah kemas skit2 mane yang boleh. Peti ais and Washing machine yang baru pun dah sampai. Paling aku lege, dah bley start masak kt umah baru. Yeyyy!...( I luv Cooking!).. :P

Tak lupe jugak kat kucing kesayangan kami, Bella dan 5 ekor anak nyer. Tapi baru weekend yg lepas ni kami terpaksa mengambil keputusan untuk meninggalkan Bella ngan 3 ekor lg anaknyer kat kg hubby kat Melaka untuk persekitaran yg lebih baik & untuk baby yg akan lahir nanti. We are sorry Bella. Jgn risau je. Kat melaka pun bella dapat tinggal kat persekitaran yg lg baik utk anak2nyer and tempat tido yg selese. 2 lg anak bella si Manggis and Bubu akan kami jage dengan baik. InsyaAllah. Kalau balik Melaka lg nanti, jumpe la balik dgn anak2 ko ye...(Tetibe teringat kat husband malam tadi mase otw blk ke KL from Melaka. Nampak sedih je kene tinggalkan Bella........)

Hurmmm...xpe..xpe..lama2 ok la nanti...So skang, aku and husband focus nk kemaskan lagi umah and buat apa yang patut. Hehehe..Dah ok semua nanti, insyaAllah nak buat HouseWarming. K la...itu je dulu ye..Nanti ade mase, update lg...Daaaaaaaaaaa...... ^_^

1 comment:

  1. idea hiasan rumah:

    lampu bola2 kecil (rotan/ benang pelbagai pilihan warna) boleh dijadikan hiasan bilik /ruang tamu/meja makan/ltk dlm pasu etc. lihat contoh gmbr di blog kami

    layari http://cenderamatadarihati.blogspot.com

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here!. ^_^